Om Oily.se

Vilka är vi

Oily.se drivs av ett företag som heter Nordic KemIT AB. Oily.se och Nordic KemIT AB säljer och marknadsför Oljor & Kemisk-tekniska produkter till företag och privatpersoner. Våra produkter och produktserier håller hög kvalitet och utvecklas ständigt för att möta de miljökrav som ställs. Företaget, som grundades 2016, ligger i Gävle, med lager och distribution i Stockholm. Vi levererar till företag & privatpersoner i hela Sverige. Hänsyn till miljön och arbetsmiljön är en självklarhet i alla våra produkter.

Vår vision

Vi ska vara våra kunders bästa leverantör med ett brett sortiment av konkurrenskraftiga oljor & Kemisk-tekniska produkter. Vi ska behålla vår kundfokus och utveckla vår flexibilitet både i service och i logistik. Kunden ska alltid känna sig trygg med vår leveranssäkerhet. Vi ska leverera effektiva produkter i nära samarbete med våra kunders önskemål och i harmoni med naturen. Vi ska ligga i framkant när det gäller miljöfokus och kundservice inom vårt segment.

Anpassade och säkra leveranser ger nöjda kunder

Vi har alltid flexibilitet i vårt sätt att leverera varor oavsett om det gäller mängd eller transportsätt. Leveranser sker till både stora och små kunder. Kundanpassning, produktkunskap och leveranssäkerhet är några av våra stora konkurrensfördelar och gör oss unika i vår bransch.

Visa MasterCard Klarna Payson Direktbetalning